Up next


SIA WADUK (Video Lirik)

536 Views
Published on 03 Jan 2021 / In Music Gospel

⁣Nu Nulis Lagu : Dorizo, Edward
Nu Nyieun Musik : Rizki Candy
Nu eweuh gawe nyieun pideo : Dorizo
Direkam di studio LELESON manglayang Ujung Berung Bandung

Show more
0 Comments sort Sort By

Facebook Comments

Up next